Fiske-blog

Fiske-blog

Del med dine fiskevenner

Hvad som helst

Hjemmesiden

MedlemsinfoOprettet af Roland W. Sørensen 19 feb, 2015 19:22

Den nye hjemmeside er nu klar !

Vi er nu kommet så langt med den nye hjemmeside, at vi begynder at oprette alle medlemmer af OSF som brugere på siden, og inden generalforsamlingen fredag d 27 feb.

Når webmasteren har oprette dig, vil du modtage en mail som byder dig velkommen til OSF. I denne mail er der en forklaring på hvordan man logger sig ind som bruger på hjemmesiden, og skifter adgangskode.

Det er ikke nødvendigt at være logget ind for at læse indholdet på hjemmesiden, det er kun hvis du ønsker at tilføje et indlæg, lægge billeder ind m.m. dette foregår stort set som på den blok vi har i dag.

Hvis det går som planlagt, så nedlægger vi den "gamle" hjemmeside inden for de næste 14 dage, men dette er ikke noget at du kommer til at opleve, andet end du bliver sendt til den nye hjemmeside, og bloggen forsvinder også, der skal du blod bruge den nye.

Har du ikke modtaget dit nye log ind, og den "gamle" hjemmeside er væk, så skal du blot tage kontakt til webmaster Erik Nybro Olsen, webmaster@o-s-f.dk eller Hjemmeside designer Peter B. Holst <pbh@pbhsoft.dk, eller formand Bjarke Ø. Knudsen bjarke.knudsen73@gmail.com eller 29290613, så gem disse oplysninger, da denne besked også vil forsvinde.

Hvis du oplever problemer, eller fejl på den nye hjemmeside, må du også meget gerne tage kontakt til en af de 3 oven nævnte.

Håber du bliver glad for vores nye hjemmeside.

På vegne af "Hjemmeside gruppen"

Bjarke Østerlund Knudsen

  • Kommentarer(0)