Fiske-blog

Fiske-blog

Del med dine fiskevenner

Hvad som helst

Årets sidste junioraften

JunioreOprettet af Steffen Skovgaard 16 feb, 2015 19:47

Kære juniorer

Så er vi nået frem til årets sidste junioraften tirsdag i klubhuset hvor de sidste detaljer på fremstillet grej kan komme på plads. Der vil blive serveret pølser med tilbehør som afslutning på vinteraftenerne så kom glad og ønsk dine fiskekammerater en god sæson.

Med venlig hilsen

Juniorudvalget  • Kommentarer(0)//blog.o-s-f.dk/#post333

Junioraften

JunioreOprettet af Steffen Skovgaard 02 feb, 2015 20:55
Husk at junioraften i morgen tirsdag er i klubhuset hvor Lars Juhl kommer og binder fluer.

Vel mødt! smiley

Venligst

Steffen Skovgard

  • Kommentarer(0)//blog.o-s-f.dk/#post330

Junior aften er flyttet

JunioreOprettet af Steffen Skovgaard 27 jan, 2015 12:01
VIGTIGT VIGTIGT
Junioraften i aften og næste tirsdag er byttet således at der er fluekast i hallen i aften og fluebinding i klubben næste tirsdag.

Venligst

Steffen Skovgaard

  • Kommentarer(0)//blog.o-s-f.dk/#post329

Skansehage

FangstrapporterOprettet af Steffen Skovgaard 10 nov, 2014 07:35

Var i lørdags en tur ved Skansehage samme med Brian Sarto og hans søn Oliver. Det blev til 5 gode skrubber og en ising, der var fisk til alle og vi havde en dejlig formiddag ved vandet.


Alle fisk fanget på skalrejer og sildestykker tæt på land. Det er ikke sidste gang vi tager derop og nyder et par timer i godt selskab og med en dejlig natur oplevelse.

  • Kommentarer(0)//blog.o-s-f.dk/#post327

Vinter aftener og juniorer

JunioreOprettet af Steffen Skovgaard 29 okt, 2014 18:51
Som altid hyggeligt med klubaftener, i går løb den første af stablen af de kommende vinteraftener. Dog var der ikke mange juniorer med og ingen nye. Vi er i junioudvalget blevet enige om at sætte en annonce i avisen hvor vi gør opmærksom på vores eksistens og fortæller hvad der sker i junior regi.

Er du mellem 6 og 18 år og læser dette men endnu ikke har stiftet bekendtskab med OSF så er du meget velkommen til at kontakte en af medlemmerne i junior udvalget eller kasseren. Vi laver grej i løbet af vinteren som skal bruges på vores fælles ture. Kom og nyd det hyggelige samvær og gode kammeratskab og snup en sodavand sammen med de andre juniorer.

  • Kommentarer(0)//blog.o-s-f.dk/#post322