Fiske-blog

Fiske-blog

Del med dine fiskevenner

Hvad som helst

Nattur 4-5. juli 2014

FangstrapporterOprettet af Erik Nybro Olsen 07 jul, 2014 09:14

Det var en herlig tur syntes Finn og jeg. Det var det fineste vejr man kunne ønske sig til en nattur og tilmeldingen var da også rimelig: Finn, Kalle, Danny, Niels Erik, Philip, Casper og jeg selv.

Korshage var allerede godt besat da vi ankom kl. 20.00, så vi måtte "nøjes" med en anden plads, her blev da også set fisk og mistet nogle, en enkel horn blev dog landet, blot for at blive sat fri igen.

Men mørket sænkede sig pølserne som Niels Erik havde fremskaffet blev spist, nu var det tid til en lille en på øjet syntes man, dog ikke undertegnede som reagerede med at sætte en muddlerflue på og vupti efter ganske få kast var der fast fisk(der er næsten ikke noget der er mere underholdene end have fisk på når det er mørkt) selv om jeg gav flere råb ingen reaktion, men Danny vippede dog med øjelåget da han så den. Jeg syntes dog hvis der er en er der vel flere og jo minsandten om der var en til i næste samme størrelse og nu var jeg pludselig ikke alene, med et var der fem fiskere mere og søvnen blev afblæst, Casper var taget hjem.

Herefter blev der fisket igennem (og sikke en solopgang)og med to fisk på land.

Her skulle vi så have taget hjem så jeg kunne få en flaske vin til foråret, men Finn ville det anderledes . Han skiftede flue og fik turens flotteste på 55 cm. og 1,650 kg. Mine var på 46 cm. 1,100 kg. og 48 cm. 0,950 kg.

Tillykke til os alle for en helt utrolig flot nat med sol ned/opgang den fås næsten ikke bedre.
Måske ses vi igen til næste år.

Karl Erik Mikkelsen

  • Kommentarer(0)//blog.o-s-f.dk/#post309