Fiske-blog

Fiske-blog

Del med dine fiskevenner

Hvad som helst

Alle medlemmer skal være tilmeldt foreningens blog

Bliv blogdeltagerOprettet af Erik Nybro Olsen 12 nov, 2008 21:43

Kære medlem
Som det fremgår af det med post fremsendte nyhedsbrev pr. 28. november 2013, skal du som medlem indstille dig på frem over, at al kommunikation fra forening til medlem foregår via foreningens hjemmeside, www.o-s-f.dk og foreningens blog, www.blog.o-s-f.dk.

Du, som modtager en mail på dette indlæg, er allerede med på vognen, men der er stadigvæk medlemmer, som ikke har opgivet sin mailadresse. Kender du medlemmer, som ikke modtager disse blog-mails, så hjælp med at påminde vedkommende om få tilmeldt sig i en fart.


Formålet er som nævnt, at

- bestyrelse og udvalg kan informere medlemmer vi e-mail

- turleder kan komme med oplæg, ændringer osv om kommende ture, og når turen er afviklet kan turlederen skrive lidt om hvordan den forløb.

- medlemmer kan skrive små fiskehistorier pyntet med billeder og video optagelser

- debat og anden information

Indlæg i Fiske-blog bliver tilgængelig for alle, der besøger bloggen.

Tilmeldeing til Fiske-bloggen sker ved at indsende sit fulde navn og sin mailadresse til webmaster@o-s-f.dk teksten "Medlem af Odsherreds Sportsfiskerforening ønskes oprettet som blogdeltager". Eftefølgende vil du få tilsendt en adgangskode, som du kan bruge, hvis du vil skrive et indlægt på foreningsbloggen. Adgangskoden kan eftefølgende ændres efter eget ønske.
Bemærk at din mailadresse bliver ikke fremvist på hjemmesiden, og at den gemmes i et beskyttet brugerkartotek.

Ved oprettelse af indlæg eller ændring af eksisterende indlæg, bliver alle blogdeltagere/brugere adviseret i form af en email.

Ønsker du at blive fri for disse påmindelser, sender du en anmodning til webmaster om at blive slettet som blogdeltager. Vær blot opmærksom på at dermed stopper alle medlemsinformationer fra foreningen til dig.

God fornøjelse

Erik

  • Kommentarer(1)//blog.o-s-f.dk/#post0